Declaraţie halucinantă: „Mi-a trimis semn de dincolo. Mi-a trimis mai multe smocuri de păr

0

Mihai Trăistariu a dezvăluit că își dorește să o cloneze pe mama sa, care a murit. Artistul a explicat la o emisiune TV cum a ajuns la această idee.

Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama! Artistul a luat decizia să își cloneze mama, după ce femeia s-a stins din viață.

Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama moartă!
„Mama mea iubise medicina, științele exacte. Mama m-a luat deoparte și mi-a spus că sunt un pic diferit și că nu trebuie să mă pierd. Pe mama am iubit-o foarte mult și îmi spunea mereu că eu sunt prelungirea ei”, a spus Mihai Trăistariu la „Vorbeşte lumea„.

„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă. Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat”, a mai declarat Mihai Trăistariu.

Acum câteva săptămâni, Mihai Trăistariu a mărturisit la „Teo Show” că tatăl său avea un comportament extrem de violent și o supunea pe mama artistului unor chinuri inimaginabile. Cântărețul a privit neputincios cum mama sa era bătută cu bestialitate și sadism şi a povestit că a văzut pe cea care i-a dat viață cum era lovită, legată de calorifer, iar într-un episod de agresivitate extremă, femeii i s-a scos ochiul!