27 iunie 2019 ANDREEA MANTEA A DAT LOVITURA! A PUS MÂNA PE DITAMAI CONTRACTUL ȘI PE UN APARTAMENT DE LUX! CÂȘTIGĂ MAI BINE DECÂT ESCA:

0

Andreea Mantea a dat lovitura! Frumoasa prezentatoare se poate lăuda cu unul dintre cele mai babane contracte din televiziune!

Locuiește într-un apartament de lux în Istanbul și câștigă mai mult decât Andreea Esca. Zvonurile spun că Mantea ar câștiga în jur de 8.000 de euro pe lună, în timp ce Andreea Esca se mulțumește cu doar 5.000 de euro pe lună. Însă asta nu e tot. Frumoasa prezentatoare se mândrește cu un apartament de lux în care locuiește pe timpul sejurului său în Istanbul. Se poate spune, deci, că Mantea îmbină munca cu… vacanța. Căci da! Bruneta își petrece timpul într-una din cele mai vizitate locații turistice.

Cristi Mitrea a făcut publice imagini din intimitate
Aflat în vizită la copilul lui, Gabi Mitrea s-a pozat în apartamentul în care Andreea și fiul său locuiesc.

„Un copil deosebit, atât de dulce, și Andreea o super mamă” și „Ești la Andreea și la băiat yuhuuuu!!! Cunosc apartamentul”, au fost câteva dintre comentariile celor de pe Instagram.
„Doamne ce frumoși sunteți, mă bucur să văd poze cu voi doi, de ce nu chiar și voi 3”, a comentat altcineva.

De dragul fiului lor, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au ajuns să se înțeleagă foarte bine
Drept dovadă stau chiar imaginile postate de frumoasa prezentatoare și dialogul savuros pe care cei doi părinți l-au avut în mediul online. David a făcut un colaj cu gărgărițe. Până aici nimic anormal, ba chiar ceva reprezentativ pentru vârsta micuțului. Însă, Andreea a ținut să le dezvăluie internauților ce spunea micuțul în timp ce lipea gărgărițele pe hârtie.

„Micul meu artist. Lavinia (n.r. sora Andreei Mantea, mătușa lui David) este cea mai mică gărgăriță, este cât un bob de fasole, pentru că ea nu mănâncă și nu s-a făcut mare. Tata este gărgărița cea mai mare pentru că el este cel mai mare și cel mai grăsan! Uriaș”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.Cristi Mitrea a intervenit imediat. „Mulțumesc! Apreciez! A vrut să spună voinic. Tată fit”, a comentat el.
„Da, da! Batman, Batman”, a răspuns Andreea Mantea. „Haioșilor”, a completat Cristi Mitrea.