15 Gânduri Sincere: Iată ce cred bărbații despre femei, dar nu spun cu voce tare!

Ce cred bărbații despre femei, dar nu spun cu voce tare? Iată ce au mărturisit:

1. Noi înțelegem femeile mai puțin decât ne-am dori. Dar mai mult decât consideră femeile.

2. Nu ne este teamă de femeile puternice. Pur și simplu nu ni le dorim. Subconștientul masculin consideră că bărbatul este adversarul puternic (așa e conceput de natură), iar femeile, de regulă, ne excită.

3. Dacă bărbatul pare un laș, fără inițiativă, pur și simplu nu te vrea.

4. O femeie care strigă la chelner sau face o criză de isterie în public – nu ne trezește respectul. Ci mai degrabă dezamăgire și dezgust.

5. În lume există aproximativ trei miliarde de femei. Frumoase și sexy printre ele sunt mult mai multe, decât printre bărbați inteligenți și de succes. Ne amintim acest lucru când ni se cere prea mult, dar ni se oferă prea puțin.

6. Uneori noi știm într-adevăr ce facem. Chiar și atunci când femeile nu doresc să recunoască asta.

7. În realitate nu ne pasă atât de mult cum vă îmbrăcați. Se pare că femeile nu fac asta pentru bărbați, ci pentru alte femei.

8. De fapt, niciodată nu suntem prea ocupați. Cel puțin să comunicăm cu persoana care ne place foarte mult.

9. Majoritatea bărbaților știu să spele, să calce, să șteargă praful și chiar să gătească ceva. De aceea, nu avem nevoie de ajutorul femeii în casă atât de mult, încât să tolerăm certurile și lipsa de respect.

10. Niciodată nu plecăm de la femeia cu care ne simțim bine.

11. Fiecare dintre noi, cel mai mult apreciază accesibilitatea femeii. Dar numai dacă această accesibilitate – este pentru el, unicul.

12. Inaccesibilitatea ne provoacă. Dar numai un idiot va omorî timpul și energia pentru un proiect pe care îl va pierde cu bună știință.

13. Și nouă ne place să bârfim. Despre femei, desigur!

14. Putem îndeplini toate capriciile femeilor. Însă uneori e doar curiozitate – cât de departe poate ajunge o doamnă cu egoismul ei.

15. Putem înșela doar cedând instinctului. Și dacă ascundem acest lucru de femeie, atunci într-adevăr nu vrem să o pierdem.